Our locations

0651-41243
Events

Experience Tour Harley-Davison Järvsö

Evenemangsplats

Harley-Davidson® Järvsö

Industrivägen 22, Järvsö, Sverige 82751

17 maj 2024 12:00 - 18 maj 2024 16:00

Nu laddar vi rejält inför 17-18 Maj då vi kommer få besök av Harley-Davidson Experience Tour som har med sig 10st nya demohojar. Utöver dessa kommer även våra egna demohojar finnas tillgänglig för provkörning. Passa på att besöka oss 17-18 Maj för att testa Harley-Davidson's stora nyheter inför säsongen 2024.

Flera av våra samarbetspartners & underleverantörer kommer att finnas på plats. Mer information om detta kommer senare under våren.

Butiken kommer vara fylld med utvalda hojar, kläder & tillbehör till grymt schyssta priser.

Eventet kommer att fyllas på med mer information löpande, så passa på att anmäla dig idag för att inte missa något. Du får gärna bjuda in vänner & bekanta som kan vara intresserade av eventet.

Anmäl dig till eventet på Facebook genom att klicka HÄR.

PARTS EUROPE: Kommer att vara på plats med representanter för att visa upp och snacka tillbehör från marknadens ledande eftermarknads tillverkare.


ZOODIAC: Kommer att vara på plats med representanter för att visa upp och snacka tillbehör från marknadens ledande eftermarknads tillverkare. 


DUNLOP: Kommer att vara på plats med representanter för att snacka däck.Tidningen BigTwin: Kommer att vara på plats med representanter för att snacka hoj och skriva reportage. 

 

Nomad Burgers "Burgarbussen": Kommer att vara på plats & flippa burgare i världsklass
H.O.G & HDCS: Våra Ambassadörer från H.O.G & HDCS kommer att vara på plats för att hjälpa till med provkörningar och bidra till en riktigt härlig stämning.

Experience Tour Harley-Davison Järvsö